Back

DevOps Engineer

DevOps staat voor een werkwijze binnen de softwareonwikkeling om de ontwikkeling en het draaiend houden van software samen te voegen. Kenmerken van DevOps zijn ondermeer het automatiseren van taken en processen binnen het vakgebied en de veelvuldige monitoring bij alle facetten van het ontwikkelen en beheren van software.

Toont 1-10 van 13 resultaten
Linux Systeemspecialist
€ 2.500,00

Linux Systeemspecialist

Gebruikers en beheerders van computers met een Linux besturingssysteem hebben door de vele mogelijkheden en doordachte architectuur van dit 'OS' een stijle leercurve voordat ze hun weg door de 'shell' hebben gevonden. Een Linux Systeemspecialist weet niet alleen de Linux computers te gebruiken, maar deze ook te beheren, te configureren en te onderhouden. De cursus Linux Systeemspecialist neemt de deelnemer mee vanaf de eerste kennismaking, gebruikersbeheer, bestanden en netwerkconfiguratie tot het werken met shell-scripts.

Binnenkort beschikbaar
Aan de slag met Azure
€ 2.500,00

Aan de slag met Azure

Het Azure-cloudplatform bestaat uit meer dan 200 verschillende producten en diensten, verdeeld in categorieën als Compute, Networking, Storage en Web services waar de deelnemer de meestgebruikte leert onderscheiden en identificeren en waar met de belangrijkste aan de hand van verschillende casussen met praktische oefeningen ervaring wordt opgedaan zodat de praktische oplossingswaarde ervan herkend en toepasbaar wordt.

Binnenkort beschikbaar
Agile Applicatiebeheer
€ 2.500,00
Praktisch Kubernetes
€ 2.500,00
Automatiseren met Ansible
€ 2.500,00

Automatiseren met Ansible

Indien u geïnteresseerd bent in het automatiseren van normaliter handmatig uitgevoerde computerconfiguratiewerkzaamheden en hiermee snel van start wilt gaan dan is de cursus Automatiseren met Ansible voor u bedoeld. De cursus is praktijkgericht opgezet met ongeveer een derde theorie en tweederde praktische oefeningen.

40
82
deelnemers
(3 beoordelingen)
Webtesten met Cucumber, Selenium en Python
€ 2.500,00

Webtesten met Cucumber, Selenium en Python

In de cursus Webtesten met Cucumber, Selenium en Python leert de deelnemer werken met de Behavior Driven Testing filosofie, die mogelijk wordt gemaakt door Behave. Behave is evenals Cucumber een combinatie van Gherkin met een programmeertaal, maar in plaats van Ruby of Java maakt Behave gebruik van de programmeertaal Python.

22
43
deelnemers
(0 beoordeling)
Robot Framework
€ 2.500,00

Robot Framework

Het Robot Framework is een set van open source Python modules die het automatiseren van testuitvoering op alle niveau's van testen vergemakkelijkt. Het framework is eenvoudig te installeren op alle voorkomende platformen en is breed inzetbaarheid bij het automatiseren van zowel API als UI testen. In de cursus worden alle facetten van de installatie, het gebruik van Library Keywords, variabelen, logica en uitbreidingen in de vorm van User Keywords behandeld.

12
51
deelnemers
(0 beoordeling)
Tools voor Software Testen
€ 2.500,00

Tools voor Software Testen

In de cursus Tools voor Software Testen wordt de deelnemer meegenomen in de wereld van geautomatiseerd Software Testen, van Unit Testen tot API testen en van functionele UI testen tot niet-functionele performancetesten. Ook het ontwikkel- en testproces wordt hierbij niet vergeten. De deelnemer maakt kennis met JMeter, Postman en Katalon Studio en doet hier verschillende oefeningen mee.

22
76
deelnemers
(12 beoordelingen)
Software Ontwerptechnieken
€ 2.500,00

Software Ontwerptechnieken

In agile softwareontwikkelprocessen is een effectieve communicatie binnen teams van belang om hoogwaardige en innovatieve softwareproducten te realiseren. Vaardigheden bij het vervaardigen en lezen van ontwerpproducten is daarom een vereiste voor ieder teamlid. In de cursus Software ontwerptechnieken worden veelgebruikte technieken gedemonstreerd, kan de deelnemer oefenen met het maken en lezen ervan en wordt duidelijk, wanneer een schrijf- of tekentechniek wordt toegepast.

20
31
deelnemers
(3 beoordelingen)
DevOps Fundamentals
€ 399,00

DevOps Fundamentals

DevOps is zowel een filosofie als een pragmatische manier van software ontwikkelen en beheren. Het werken met DevOps kent zijn oorsprong in de literaire roman The Phoenix Project en The DevOps Handbook van Gene Kim en Jez Humble e.a. Het DevOps mechanisme is gebaseerd op Lean, Kanban en Agile Development en maakt het besturen van de value stream een primaire dagelijkse missie. In de cursus DevOps Fundamentals staan de Three Ways, the flow, feedback en continuous learning and experimention centraal.

Binnenkort beschikbaar