Back

DevOps Engineer

DevOps staat voor een werkwijze binnen de softwareonwikkeling om de ontwikkeling en het draaiend houden van software samen te voegen. Kenmerken van DevOps zijn ondermeer het automatiseren van taken en processen binnen het vakgebied en de veelvuldige monitoring bij alle facetten van het ontwikkelen en beheren van software.

1-10 van 15 resultaten worden getoond
Hacker Tools voor Pen Testen
€ 3.750,00

Hacker Tools voor Pen Testen

De cursus Hacker Tools voor Pen Testen is een uitbreiding op cursussen als Ethical Hacker en Cybersecurity Specialist waarin verschillende praktische casussen worden behandeld en de hardware en software tools die hiervoor gebruikt kunnen worden. De casussen strekken zich uit van toegang tot gebouwen en systemen, onderzoeken van onveilige situaties tot het rapporteren over kwetsbaarheden.

Binnenkort beschikbaar
Linux Systeemspecialist
€ 3.750,00

Linux Systeemspecialist

Gebruikers en beheerders van computers met een Linux besturingssysteem hebben door de vele mogelijkheden en doordachte architectuur mogelijk een stijle leercurve voordat ze hun weg door het systeem hebben gevonden. Een Linux Systeemspecialist weet niet alleen Linux computers te gebruiken, maar deze ook te beheren, te configureren en te onderhouden, bij voorkeur met geautomatiseerde taken. De cursus Linux Systeemspecialist neemt de deelnemer mee vanaf de eerste kennismaking met de Linux commandoprompt, gebruikersbeheer, bestanden en netwerkconfiguratie tot het programmeren van shell scripts, configureren van een firewall en het monitoren en foutzoeken in Linux systemen.

28
13
deelnemers
(4 beoordelingen)
Aan de slag met Azure
€ 2.500,00

Aan de slag met Azure

Het Azure-cloudplatform bestaat uit meer dan 200 verschillende producten en diensten, verdeeld in categorieën als Compute, Networking, Storage en Web services. In de cursus Aan de slag met Azure leert de deelnemer niet alleen de verschillende categorieën diensten te onderscheiden en identificeren maar wordt ook aan de hand van verschillende casussen en praktische oefeningen ervaring opgedaan zodat de oplossingswaarde van diverse producten en diensten herkend en toepasbaar wordt.

29
13
deelnemers
(0 beoordeling)
REST API’s testen met Postman
€ 799,00

REST API’s testen met Postman

Het aanroepen, gebruiken, documenteren en testen van API's gaat beter met een gespecialiseerd tool en Postman is het meest populaire hulpmiddel hiervoor. In de cursus worden niet alleen alle mogelijkheden van Postman toegelicht, maar worden deze ook toegepast met echte API's. Hiernaast wordt aandacht besteed aan het testen en automatiseren in JavaScript.

Binnenkort beschikbaar
Agile Applicatiebeheer
€ 2.500,00

Agile Applicatiebeheer

In Agile Applicatiebeheer wordt de deelnemer getraind om met moderne tools cloudapplicaties te beheren, monitoren en onderhouden. Zowel GitLab en GitHub als AWS en Azure worden geïntroduceerd en middels oefeningen behandeld. Grafana wordt ingezet om monitoring in te regelen en …

Binnenkort beschikbaar
Praktisch Kubernetes
€ 2.500,00

Praktisch Kubernetes

In Praktisch Kubernetes leert de deelnemer werken met Kubernetes en wordt deze aan de hand genomen om virtuele computerclusters uit te rollen en met Kubernetes te beheren. Met verschillende oefeningen wordt een cluster van applicatieservers ingericht en wordt de Kubernetes …

Binnenkort beschikbaar
Automatiseren met Ansible
€ 2.499,00

Automatiseren met Ansible

Indien u geïnteresseerd bent in het automatiseren van normaliter handmatig uitgevoerde computerconfiguratiewerkzaamheden en hiermee snel van start wilt gaan dan is de cursus Automatiseren met Ansible voor u bedoeld. De cursus is praktijkgericht opgezet met ongeveer een derde theorie en tweederde praktische oefeningen.

40
89
deelnemers
(4 beoordelingen)
Webtesten met Cucumber, Selenium en Python
€ 2.500,00

Webtesten met Cucumber, Selenium en Python

In de cursus Webtesten met Cucumber, Selenium en Python leert de deelnemer werken met de Behavior Driven Testing filosofie, die mogelijk wordt gemaakt door Behave. Behave is evenals Cucumber een combinatie van Gherkin met een programmeertaal, maar in plaats van Ruby of Java maakt Behave gebruik van de programmeertaal Python.

22
43
deelnemers
(0 beoordeling)
Robot Framework
€ 2.500,00

Robot Framework

Het Robot Framework is een set van open source Python modules die het automatiseren van testuitvoering op alle niveau's van testen vergemakkelijkt. Het framework is eenvoudig te installeren op alle voorkomende platformen en is breed inzetbaarheid bij het automatiseren van zowel API als UI testen. In de cursus worden alle facetten van de installatie, het gebruik van Library Keywords, variabelen, logica en uitbreidingen in de vorm van User Keywords behandeld.

12
51
deelnemers
(0 beoordeling)
Tools voor Software Testen
€ 2.500,00

Tools voor Software Testen

In de cursus Tools voor Software Testen wordt de deelnemer meegenomen in de wereld van geautomatiseerd Software Testen, van Unit Testen tot API testen en van functionele UI testen tot niet-functionele performancetesten. Ook het ontwikkel- en testproces wordt hierbij niet vergeten. De deelnemer maakt kennis met JMeter, Postman en Katalon Studio en doet hier verschillende oefeningen mee.

22
76
deelnemers
(16 beoordelingen)