Back

Masterclasses

Soms is een deep dive voor de deelnemers voldoende om op snelheid te geraken in het onderwerp. Diverse masterclasses van tussen de 2 en 4 uur helpen hierbij. Een masterclass is een onderhoudende presentatie met vaak enkele interactieve activiteiten of oefeningen.

Toont 1-9 van 9 resultaten
Masterclass Zakelijk tekenen
€ 995,00

Masterclass Zakelijk tekenen

Zakelijk tekenen is in lijn met het Agile manifesto en helpt het structureren van gedachten en het ontsluiten van de creativiteit. In deze masterclass, die de vorm heeft van een workshop, werken de deelnemers tussen de theoretische intermezzo's aan het ontsluiten van hun eigen creativiteit aan de hand van verschillende oefeningen. Na enkele uren oefenen is zakelijk tekenen voor iedereen binnen handbereik!

1
33
deelnemers
(0 beoordeling)
Masterclass Bootstrap
€ 995,00

Masterclass Bootstrap

Bootstrap is een verzameling hulpmiddelen waarmee de voorkant (frontend) van websites kan worden opgemaakt. Door de compleetheid ervan en het feit dat het gratis is, wordt Bootstrap bijna overal toegepast. Het bevat sjablonen die zijn gebaseerd op HTML, CSS en JavaScript dat zaken als typografie, navigatie en menu's, knoppen en andere gebruikersinterface-elementen en een schaalbare layout combineren tot een handige toolset.

1
39
deelnemers
(0 beoordeling)
Masterclass GitLab
€ 995,00

Masterclass GitLab

Om GitLab te beschrijven als een 'versiebeheersysteem' of 'samenwerkingstool' zou het product ernstig tekort doen. GitLab is in enkele jaren uitgegroeid van een schil om Git tot misschien wel het belangrijkste hulpmiddel dat een softwareontwikkelteam tegenwoordig nodig heeft om snel en effectief te kunnen leveren. In deze masterclass wordt gekeken naar de mogelijkheden van GitLab, gespiegeld tegen het toepassen ervan in praktijksituaties van DevOps, Scrum, Kanban én waterval opererende teams.

1
93
deelnemers
(0 beoordeling)
Masterclass Elektronische componenten
€ 995,00

Masterclass Elektronische componenten

Deze masterclass is een rondreis door de elektronica door een spreker die meer dan 30 jaar ervaring heeft in het ontwerpen, verkopen, bouwen en prototypen van en met elektronische onderdelen. Weerstanden en condensatoren, spoelen en transistoren, logische poorten en hybride IC’s, microcontrollers en printplaten, sensoren en actuators, behuizingen en montagematerialen: alles komt in deze masterclass ter sprake in een vloeiende presentatie met veel voorbeelden en uitstapjes.

1
27
deelnemers
(0 beoordeling)
Masterclass Spark en Hadoop
€ 995,00

Masterclass Spark en Hadoop

In deze masterclass maakt de deelnemer kennis met Spark en Hadoop, beide open source producten uit de Apache softwarebibliotheek. Spark en Hadoop zijn oplossingen die onderzoek en bewerking van grote hoeveelheden data mogelijk maken en doen dat beide op verschillende manieren met eigen voor- en nadelen. De deelnemer leert de toepassingsgebieden van beide producten en ziet voorbeelden van de combinatie van de sterke eigenschappen van Spark en Hadoop. Het ecosysteem waarin Spark en Hadoop floreren wordt in detail uit de doeken gedaan en tientallen toepassingen, omgevingen en databronnen, elk met hun eigen plek in dit ecosysteem, passeren hierbij de revue.

1
13
deelnemers
(0 beoordeling)
Masterclass LoRaWAN met The Things Network
€ 995,00

Masterclass LoRaWAN met The Things Network

Weinig andere draadloze technieken sluiten zo goed aan op de behoefte aan mobiel of op locatie toegepaste Internet of Things als LoRaWAN en The Things Network (TTN), met kilometers bereik en een laag stroomverbruik. En met de beschikbaarheid van een keur aan kleine, handige en eenvoudig toepasbare microcontrollers, kleine en grote antennes en verschillende accumogelijkheden staat niets de ontwikkelaar van internetgekoppelde sensoren meer in de weg om een fantastische toepassing te maken.

1
73
deelnemers
(0 beoordeling)
Masterclass Internet of Things
€ 995,00

Masterclass Internet of Things

Het is tegenwoordig heel gewoon dat alledaagse voorwerpen verbonden zijn met het internet. Elektronica is zo klein en goedkoop geworden dat zelfs een wasknijper een internetverbinding kan hebben. Je hoort in de media dagelijks over apparaten die verbinding kunnen maken met het internet en de voordelen die het Internet of Things voor de eindgebruiker biedt. Maar hoe gaat dat in zijn werk, iets met het internet verbinden? Wat is er allemaal voor nodig om een Internet of Things (IoT) toepassing te maken? En hoe test je dat, zodat het technisch goed werkt en voor de eindgebruiker voldoende meerwaarde oplevert? En waarmee kun je het best zelf met Internet of Things aan de slag?

2
278
deelnemers
(0 beoordeling)
Masterclass Machine Learning
€ 995,00

Masterclass Machine Learning

Kunstmatige intelligentie en Machine Learning gaan hand in hand als het gaat om het beschrijven van de hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van zelflerende en intelligente toepassingen. Van weersvoorspelling tot zelfrijdende auto's, Machine Learning is helemaal hip. Deze masterclass neemt de deelnemer mee op reis door de mogelijkheden van Machine Learning en laat zien, welke verschillende technologieën worden gebruikt en hoe deze technologieën helpen om nieuwe toepassingen mogelijk te maken.

3
8
deelnemers
(0 beoordeling)
Geschiedenis van Software Ontwikkeling
€ 995,00

Geschiedenis van Software Ontwikkeling

De geschiedenis van Software Ontwikkeling is een boeiende rit door de techniek achter alle hedendaagse computergestuurde hulpmiddelen.

34
374
deelnemers
(5 beoordelingen)