Back

Software Test Engineer

Als onderdeel van het vakgebied software testen is het geautomatiseerd uitvoeren en controleren van eerder ontworpen testen een belangrijke doelstelling bij het effectiever en efficiënter maken van werkprocessen in de software engineering.

1-7 van 7 resultaten worden getoond
Hacker Tools voor Pen Testen
€ 3.750,00

Hacker Tools voor Pen Testen

De cursus Hacker Tools voor Pen Testen is een uitbreiding op cursussen als Ethical Hacker en Cybersecurity Specialist waarin verschillende praktische casussen worden behandeld en de hardware en software tools die hiervoor gebruikt kunnen worden. De casussen strekken zich uit van toegang tot gebouwen en systemen, onderzoeken van onveilige situaties tot het rapporteren over kwetsbaarheden.

Binnenkort beschikbaar
REST API’s testen met Postman
€ 799,00

REST API’s testen met Postman

Het aanroepen, gebruiken, documenteren en testen van API's gaat beter met een gespecialiseerd tool en Postman is het meest populaire hulpmiddel hiervoor. In de cursus worden niet alleen alle mogelijkheden van Postman toegelicht, maar worden deze ook toegepast met echte API's. Hiernaast wordt aandacht besteed aan het testen en automatiseren in JavaScript.

Binnenkort beschikbaar
Webtesten met Cucumber, Selenium en Python
€ 2.500,00

Webtesten met Cucumber, Selenium en Python

In de cursus Webtesten met Cucumber, Selenium en Python leert de deelnemer werken met de Behavior Driven Testing filosofie, die mogelijk wordt gemaakt door Behave. Behave is evenals Cucumber een combinatie van Gherkin met een programmeertaal, maar in plaats van Ruby of Java maakt Behave gebruik van de programmeertaal Python.

22
43
deelnemers
(0 beoordeling)
Robot Framework
€ 2.500,00

Robot Framework

Het Robot Framework is een set van open source Python modules die het automatiseren van testuitvoering op alle niveau's van testen vergemakkelijkt. Het framework is eenvoudig te installeren op alle voorkomende platformen en is breed inzetbaarheid bij het automatiseren van zowel API als UI testen. In de cursus worden alle facetten van de installatie, het gebruik van Library Keywords, variabelen, logica en uitbreidingen in de vorm van User Keywords behandeld.

12
51
deelnemers
(0 beoordeling)
Programmeren in Python
€ 3.750,00

Programmeren in Python

Python is een superpopulaire programmeertaal die bijna overal voor gebruikt kan worden, zoals kleine en (hele) grote webtoepassingen, in wetenschap en techiek en voor de software van koffiemachines. De taal is bedacht door de Nederlander Guido van Rossum en wordt gebruikt door duizenden bedrijven en miljoenen programmeurs over de hele wereld. De taal is eenvoudig in het gebruik maar krachtig in de mogelijkheden. En dat maakt programmeren in Python een stuk gemakkelijker en handiger dan in andere programmeertalen.

33
162
deelnemers
(9 beoordelingen)
Tools voor Software Testen
€ 2.500,00

Tools voor Software Testen

In de cursus Tools voor Software Testen wordt de deelnemer meegenomen in de wereld van geautomatiseerd Software Testen, van Unit Testen tot API testen en van functionele UI testen tot niet-functionele performancetesten. Ook het ontwikkel- en testproces wordt hierbij niet vergeten. De deelnemer maakt kennis met JMeter, Postman en Katalon Studio en doet hier verschillende oefeningen mee.

22
76
deelnemers
(16 beoordelingen)
Katalon Studio
€ 2.500,00

Katalon Studio

Katalon Studio is een populaire alles-in-een ontwikkelstudio voor geautomatiseerde User Interface testen voor web- en mobiele applicaties. Katalon Studio maakt gebruik van de open source producten Selenium en Appium om verbinding te maken met browsers en apps op een veelheid aan platformen. Katalon Studio kan worden gebruikt om keyword-driven te automatiseren, maar het kan ook geprogrammeerd worden in Groovy en Java, of gebruik maken van testscenario's die zijn opgesteld in Gherkin.

Binnenkort beschikbaar