Back
Toont 1-4 van 4 resultaten
  Masterclass Zakelijk tekenen
  € 995,00

  Masterclass Zakelijk tekenen

  Zakelijk tekenen is in lijn met het Agile manifesto en helpt het structureren van gedachten en het ontsluiten van de creativiteit. In deze masterclass, die de vorm heeft van een workshop, werken de deelnemers tussen de theoretische intermezzo's aan het ontsluiten van hun eigen creativiteit aan de hand van verschillende oefeningen. Na enkele uren oefenen is zakelijk tekenen voor iedereen binnen handbereik!

  1
  33
  deelnemers
  (0 beoordeling)
  IREB Certified Professional for Requirements Engineering
  € 3.750,00

  IREB Certified Professional for Requirements Engineering

  In deze cursus word je meegenomen in de wereld van Requirements Engineering. We beginnen met de basisbegrippen van requirements engineering, het achterhalen van requirements, hoe we requirements vastleggen en valideren en daarnaast wordt aandacht besteed aan requirementsmanagement en tooling.

  16
  82
  deelnemers
  (0 beoordeling)
  Software Ontwerptechnieken
  € 2.500,00

  Software Ontwerptechnieken

  In agile softwareontwikkelprocessen is een effectieve communicatie binnen teams van belang om hoogwaardige en innovatieve softwareproducten te realiseren. Vaardigheden bij het vervaardigen en lezen van ontwerpproducten is daarom een vereiste voor ieder teamlid. In de cursus Software ontwerptechnieken worden veelgebruikte technieken gedemonstreerd, kan de deelnemer oefenen met het maken en lezen ervan en wordt duidelijk, wanneer een schrijf- of tekentechniek wordt toegepast.

  20
  31
  deelnemers
  (3 beoordelingen)
  User Interface design
  € 2.500,00

  User Interface design

  Iedere applicatie heeft bedieningsmogelijkheden en veel applicaties zijn afhankelijk van de invoer die gebruikers doen om tot acties of beslissingen te komen. De kwaliteit van deze invoer wordt bepaald door de vindbaarheid en werking van de besturingsonderdelen van de applicatie. Het ontwerpen, bouwen en testen van gebruikersinterfaces begint met bewustwording en oefeningen met de verschillende vormen waaruit deze kunnen bestaan.

  Binnenkort beschikbaar