Back
Toont 1-8 van 8 resultaten
  Webtoepassingen maken met Python
  € 2.500,00

  Webtoepassingen maken met Python

  In deze cursus krijgt de deelnemer informatie over de module Flask in combinatie met het gebruik ervan in de programmeertaal Python. Er worden kleine en grotere webtoepassingen gemaakt in combinatie met databases via SQLAlchemy en webpagina templates met Jinja2.

  10
  47
  deelnemers
  (4 beoordelingen)
  Programmeren in Python
  € 3.750,00

  Programmeren in Python

  Python is een superpopulaire programmeertaal die bijna overal voor gebruikt kan worden, zoals kleine en (hele) grote webtoepassingen, in wetenschap en techiek en voor de software van koffiemachines. De taal is bedacht door de Nederlander Guido van Rossum en wordt gebruikt door duizenden bedrijven en miljoenen programmeurs over de hele wereld. De taal is eenvoudig in het gebruik maar krachtig in de mogelijkheden. En dat maakt programmeren in Python een stuk gemakkelijker en handiger dan andere programmeertalen.

  31
  138
  deelnemers
  (8 beoordelingen)
  Masterclass Bootstrap
  € 995,00

  Masterclass Bootstrap

  Bootstrap is een verzameling hulpmiddelen waarmee de voorkant (frontend) van websites kan worden opgemaakt. Door de compleetheid ervan en het feit dat het gratis is, wordt Bootstrap bijna overal toegepast. Het bevat sjablonen die zijn gebaseerd op HTML, CSS en JavaScript dat zaken als typografie, navigatie en menu's, knoppen en andere gebruikersinterface-elementen en een schaalbare layout combineren tot een handige toolset.

  1
  39
  deelnemers
  (0 beoordeling)
  Masterclass GitLab
  € 995,00

  Masterclass GitLab

  Om GitLab te beschrijven als een 'versiebeheersysteem' of 'samenwerkingstool' zou het product ernstig tekort doen. GitLab is in enkele jaren uitgegroeid van een schil om Git tot misschien wel het belangrijkste hulpmiddel dat een softwareontwikkelteam tegenwoordig nodig heeft om snel en effectief te kunnen leveren. In deze masterclass wordt gekeken naar de mogelijkheden van GitLab, gespiegeld tegen het toepassen ervan in praktijksituaties van DevOps, Scrum, Kanban én waterval opererende teams.

  1
  93
  deelnemers
  (0 beoordeling)
  Datamining met Python
  € 750,00

  Datamining met Python

  De cursus Datamining met Python sluit aan op onze cursus Programmeren in Python.

  Binnenkort beschikbaar
  Masterclass Machine Learning
  € 995,00

  Masterclass Machine Learning

  Kunstmatige intelligentie en Machine Learning gaan hand in hand als het gaat om het beschrijven van de hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van zelflerende en intelligente toepassingen. Van weersvoorspelling tot zelfrijdende auto's, Machine Learning is helemaal hip. Deze masterclass neemt de deelnemer mee op reis door de mogelijkheden van Machine Learning en laat zien, welke verschillende technologieën worden gebruikt en hoe deze technologieën helpen om nieuwe toepassingen mogelijk te maken.

  3
  8
  deelnemers
  (0 beoordeling)
  Geschiedenis van Software Ontwikkeling
  € 995,00

  Geschiedenis van Software Ontwikkeling

  De geschiedenis van Software Ontwikkeling is een boeiende rit door de techniek achter alle hedendaagse computergestuurde hulpmiddelen.

  34
  374
  deelnemers
  (5 beoordelingen)
  Programmeren in C
  € 3.750,00

  Programmeren in C

  De programmeertaal C is compact en overzichtelijk, met veel mogelijkheden die het een terechte basis doen vormen van diverse huidige, hogere programmeertalen zoals Java en PHP. Het leren programmeren in C zorgt voor een begripsvorming van programmeertalen die de hele carrière van een software engineer voordelen zal opleveren.

  73
  28
  deelnemers
  (0 beoordeling)