Back
Toont 1-5 van 5 resultaten
  Traineeship Operations

  Traineeship Operations

  Het traineeship Operations is een maatwerkcursus voor medewerkers van een zich in DevOps specialiserende beheerorganisatie met 20 cursusdagen (en -avonden) verdeeld over 12 weken. In het in een fysieke setting vormgegeven lesprogramma bereiden de deelnemers zich samen met de andere deelnemers en de hybride docenten voor op het gebruiken van moderne agile en DevOps methoden en technieken om op die manier de praktijksituatie naar een hoger niveau te tillen.

  19
  33
  deelnemers
  (0 beoordeling)
  Automatiseren met Ansible

  Automatiseren met Ansible

  Indien u geïnteresseerd bent in het automatiseren van normaliter handmatig uitgevoerde computerconfiguratiewerkzaamheden en hiermee snel van start wilt gaan dan is de cursus Automatiseren met Ansible voor u bedoeld. De cursus is praktijkgericht opgezet met ongeveer een derde theorie en tweederde praktische oefeningen.

  40
  82
  deelnemers
  (3 beoordelingen)
  Robot Framework

  Robot Framework

  Het Robot Framework is een set van open source Python modules die het automatiseren van testuitvoering op alle niveau's van testen vergemakkelijkt. Het framework is eenvoudig te installeren op alle voorkomende platformen en is breed inzetbaarheid bij het automatiseren van zowel API als UI testen. In de cursus worden alle facetten van de installatie, het gebruik van Library Keywords, variabelen, logica en uitbreidingen in de vorm van User Keywords behandeld.

  12
  51
  deelnemers
  (0 beoordeling)