Back
Toont 1-15 van 15 resultaten
  Praktische acceptatietesten voor functioneel beheerders

  Praktische acceptatietesten voor functioneel beheerders

  In de cursus leert de deelnemer gebruikersacceptatietesten inhoudelijk samen te stellen en in de context van een organisatie te organiseren en op te zetten.

  Binnenkort beschikbaar
  Traineeship Test Engineer

  Traineeship Test Engineer

  Het traineeship Test Engineer is een bootcamp van 5 weken waarin de deelnemer met live online lessen en zelfstudie zich samen met de andere deelnemers voorbereidt op het werk als test engineer: een software tester die middels een keur aan tools en technieken testen voorbereidt en uitvoert.

  Binnenkort beschikbaar
  Traineeship Agile Tester bootcamp

  Traineeship Agile Tester bootcamp

  Het traineeship Agile Software Tester bootcamp bestaat uit theorie en het behalen van certificaten, het praktijkgericht leren werken met technieken en tools en het uitvoeren van een realistisch project met de mededeelnemers. Alle opleidingsdagen worden verzorgd door uiterst gemotiveerde ervaren hybride docenten die in het vakgebied werkzaam zijn en hun kennis en ervaring actief met de deelnemers delen.

  Binnenkort beschikbaar
  Webtesten met Cucumber, Selenium en Python

  Webtesten met Cucumber, Selenium en Python

  In de cursus Webtesten met Cucumber, Selenium en Python leert de deelnemer werken met de Behavior Driven Testing filosofie, die mogelijk wordt gemaakt door Behave. Behave is evenals Cucumber een combinatie van Gherkin met een programmeertaal, maar in plaats van Ruby of Java maakt Behave gebruik van de programmeertaal Python.

  22
  43
  deelnemers
  (0 beoordeling)
  Tools voor Software Testen

  Tools voor Software Testen

  In de cursus Tools voor Software Testen wordt de deelnemer meegenomen in de wereld van geautomatiseerd Software Testen, van Unit Testen tot API testen en van functionele UI testen tot niet-functionele performancetesten. Ook het ontwikkel- en testproces wordt hierbij niet vergeten. De deelnemer maakt kennis met JMeter, Postman en Katalon Studio en doet hier verschillende oefeningen mee.

  22
  76
  deelnemers
  (12 beoordelingen)
  Testen in uitvoering

  Testen in uitvoering

  Het effectief en zelfstandig testen van software leer je door een degelijke theoretische basis te combineren met werken als tester in de praktijk. De cursus Testen in uitvoering verzorgt een meerdaags praktisch project waarin de deelnemers een omvangrijke softwareapplicatie opgeleverd krijgen en met elkaar op zoek gaan naar manieren om deze software te doorgronden, te testen en over de resultaten te rapporteren.

  Binnenkort beschikbaar
  Praktische testoefeningen

  Praktische testoefeningen

  Testers met een theoretische basis van Software Testen, ISTQB Foundation of TMap Suite Test Engineer zijn geholpen met oefeningen waarmee de opgedane kennis in de praktijk kan worden gebracht. De cursus Praktische testoefeningen bevat situaties die afkomstig zijn uit verschillende domeinen zoals linguïstiek, verzekeringswezen, elektronica, gezondheidszorg en entertainment.

  22
  21
  deelnemers
  (0 beoordeling)
  Traineeship Agile Tester

  Traineeship Agile Tester

  Het traineeship Agile Software Tester bestaat uit theorie en het behalen van certificaten, het praktijkgericht leren werken met technieken en tools en het uitvoeren van een realistisch project met de mededeelnemers. Alle opleidingsdagen worden verzorgd door uiterst gemotiveerde ervaren hybride docenten die in het vakgebied werkzaam zijn en hun kennis en ervaring actief met de deelnemers delen.

  Binnenkort beschikbaar
  ISTQB Foundation Level Agile Tester

  ISTQB Foundation Level Agile Tester

  Agile testen is een relatief nieuwe benadering van softwaretesten die de principes van agile softwareontwikkeling volgt. Een tester in een agile traject zal anders werken dan een tester in een traditioneel project. Testers moeten de waarden en principes begrijpen die ten grondslag liggen aan agile softwareontwikkeling en zich realiseren dat zij een integraal onderdeel zijn van een teamaanpak, samen met ontwikkelaars en andere belanghebbenden.

  19
  41
  deelnemers
  (1 beoordeling)
  ISTQB Foundation

  ISTQB Foundation

  Het ISTQB Certified Tester Foundation Level 2018 programma besteedt aandacht aan de praktische aspecten van het testen in veeleisende projecten en sluit goed aan op de vereisten van traditionele softwareontwikkeling, maar ook op de agile Scrum en DevOps stromingen. Met deze driedaagse live online of fysiek gegeven cursus wordt de deelnemer voorbereid op het ISTQB Certified Tester Foundation Level 2018 examen.

  17
  321
  deelnemers
  (4 beoordelingen)
  Katalon Studio

  Katalon Studio

  Katalon Studio is een populaire alles-in-een ontwikkelstudio voor geautomatiseerde User Interface testen voor web- en mobiele applicaties. Katalon Studio maakt gebruik van de open source producten Selenium en Appium om verbinding te maken met browsers en apps op een veelheid aan platformen. Katalon Studio kan worden gebruikt om keyword-driven te automatiseren, maar het kan ook geprogrammeerd worden in Groovy en Java, of gebruik maken van testscenario's die zijn opgesteld in Gherkin.

  Binnenkort beschikbaar
  Traineeship Software Tester

  Traineeship Software Tester

  De rol van software tester is de afgelopen jaren verschoven van onafhankelijke kwaliteitsmedewerker die aan het einde van een softwareontwikkelingsproject een oordeel velt over de gemaakte applicatie, naar teamlid van een multidisciplinair team waar het testen van software een gedeelde verantwoordelijkheid vormt. Een moderne software tester heeft een verscheidenheid aan praktisch toepasbare testkennis, die van pas komt om snel en bedreven fouten in software op te sporen, zowel handmatig als aan de hand van geautomatiseerde testscenario’s.

  33
  61
  deelnemers
  (0 beoordeling)
  Testontwerptechnieken

  Testontwerptechnieken

  Om te komen tot de testgevallen voor het handmatig of geautomatiseerd uitvoeren van testen is het nodig om deze te ontwerpen. Er zijn verschillende technieken om te komen tot testgevallen. Sommige ervan zijn heel formeel en vereisen een bepaalde vorm van documentatie als testbasis. In de cursus Testontwerptechnieken leert de deelnemer gebruik te maken van de meestgebruikte testontwerptechnieken, waarbij ook praktische testuitvoeringsoefeningen niet worden geschuwd.

  14
  0
  deelnemer
  (0 beoordeling)
  Software Testen

  Software Testen

  De volledig vernieuwde en geactualiseerde cursus Software Testen biedt een solide introductie in het vakgebied testen met een brede basis aan onderwerpen die goed op elkaar aansluiten en een gedegen beeld geven van testen in een softwareontwikkelingstraject, zowel in de rol van softwareontwikkelaar als in de rol van softwaretester. Na afloop van de cursus bezit de deelnemer over voldoende kennis om gemakkelijk de overstap te kunnen maken naar verdieping in TMap of ISTQB en de toepassing van testtools voor het opzetten van geautomatiseerde testen.

  Binnenkort beschikbaar
  TMap Suite Test Engineer

  TMap Suite Test Engineer

  Met de cursus  TMap Suite Test Engineer wordt een (beginnend) professioneel tester voorzien van alle kennis die nodig is om TMap Next en het bijbehorende framework van testmethoden in de praktijk toe te kunnen passen. De cursus biedt een uitstekende aansluiting op het TMap Suite Test Engineer-examen.

  Binnenkort beschikbaar